Le afuaga o le hyaluronic acid oloa tausiga paʻu

Le afuaga o le hyaluronic acid oloa tausiga paʻu

2021-10-12

Hyaluronic acid o se mucopolysaccharide acidic, lea na muaʻi vavaeeseina e Meyer (o se polofesa o fomaʻi mata mai Columbia University (US)) et al.mai le bovine vitreous body i le 1934.

1

1. O anafea na maua ai e tagata le hyaluronic acid?O le a le mafuaʻaga o le hyaluronic acid?
Hyaluronic acid o se mucopolysaccharide acidic, lea na muaʻi vavaeeseina e Meyer (o se polofesa o fomaʻi mata mai Columbia University (US)) et al.mai le bovine vitreous body i le 1934. Hyaluronic acid o loʻo faʻaalia ai le tele o galuega faʻaletino taua i totonu o le tino ma lona tulaga faʻapitoa mole mole ma meatotino physicochemical, e pei o le lubricating sooga, faʻatonutonuina le permeability o puipui o le toto, faʻatonutonuina le faʻasalalauina ma gaioiga o le polotini, vai ma electrolytes. , faʻaleleia le faʻamalolo o manuʻa, ma isi. O le Hyaluronic acid o loʻo i ai se faʻaoga faʻapitoa e loka ai le vai, ma o le mea sili lea ona faʻafefeteina o loʻo maua i le natura faʻatasi ai ma se taʻutaʻua o le mea e sili ona lelei mo le susu.

2. E gaosia ea e le tino o le tagata le hyaluronic acids?Aisea e fa'aitiitia ai vaila'au hyaluronic pe a matutua tagata?
O le hyaluronic acid o se vaega taua mo le susu i le dermis layer o le paʻu o le tagata.O mea o lo'o i ai o le a fa'aitiitia i le fa'atuputeleina o le matua, mulimuli ane fa'atupu ai le matua o le pa'u ona o le mago ma le leai o se vai, fa'atupu maanuminumi, pa'u talatala ma le vaivai, pa'u le tutusa ma isi fa'afitauli.

3. E aoga tele le hyaluronic acid?
O le paʻu o le tagata e iai le tele o vailaʻau hyaluronic, ma o le paʻu o le paʻu ma le matua o loʻo suia foi ma le anotusi ma le metabolism o le hyaluronic acid.E mafai ona fa'aleleia ai le metabolism o mea'ai o le pa'u, aumai le pa'u vaivai, lamolemole, leai se maanuminumi a'o fa'ateleina le elasticity ma puipuia le matua - o se fa'asusu lelei fa'apea fo'i ma se fa'aleleia lelei o le transdermal absorption.E mafai ona sili atu lona sao i le faʻaogaina o meaʻai pe a faʻaaogaina ma isi meaʻai.

4. Fa'aaogā le aofa'i ole hyaluronic acid
E iloa o le mea sili ona lelei o le hyaluronic acid o le 1% (le tulaga maualuga o le faʻamamaina loloto i Europa)
O le maualuga o le maualuga o le hyaluronic acid, o le itiiti ifo lea o le talafeagai i mea teuteu.O le hyaluronic acid ma le maualuga maualuga, pe a faʻaopopo i mea teuteu teuteu, o le a faʻaleagaina ai le paʻu, o le mea lea e tatau ai ona faʻaeteete atili i le vailaʻau o le hyaluronic acid.E masani lava 1-2 mataua e lava e faʻaoga i luga o foliga atoa ma le ua, a leai o le tele o le hyaluronic acid o le a le faʻafefe ma tuʻu ai se avega i luga o le paʻu.
O vaila'au hyaluronic o lapopo'a mole mole eseese e iai a'afiaga matagofie i vaega eseese o pa'u.

5. O fea o lo'o maua mai ai le hyaluronic acid o lo'o i totonu o oloa mo le tausiga o le pa'u?
Mo lenei fesili, e tolu auala o le faʻaaogaina:
muamua, mai aano o manu;
Lona lua, mai microbial fermentation;
Tolu, fa'amamāina e ala i le fa'asologa o vaila'au.

Su'esu'ega

Su'e mo mea e sili ona lelei e fa'aleleia ai lou soifua maloloina ma lau lalelei fua fa'atatau?Tu'u lau feso'ota'iga i lalo ma ta'u mai ou mana'oga.O le matou 'au fa'apitoa o le a vave ona tu'uina atu fa'apitoa fa'aputu fa'aputuga.